Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - το ecolibrary.co.cc θα σχηματίσει άποψη για το εργοστάσιο καύσης βιομάζας στον Βόλο μόνο όταν θα βγει η Τελική ΜΠΕ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Το ecolibrary.co.cc θα σχηματίσει τελική άποψη μόνο όταν θα έχει την τελική ΜΠΕ (Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) για το εργοστάσιο καύσης Βιομάζας 100 MW στον Βόλο από την ENGAL.

Βεβαίως κατακρίνουμε όλους αυτούς που γράφουν για σκουπίδια από την Ιταλία, που αυτό σημαίνει ότι αυτοί που τα γράφουν δεν έχου διαβάσει καν την υπάρχουσα ΜΠΕ. Και τελικά πρόκειται περί “ηλιθίων” και ψευτοοικολόγων χωρίς να ξέρουν καν τα βασικά ότι απαγορεύεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση η συνοριακή μεταφορά σκουπιδιών.
Σε λίγες μέρες θα ανεβάσουμε την υπάρχουσα ΜΠΕ, και προτείνουμε στους αναγνώστες μας να την διαβάσουν.
Ακολουθώντας την οικολογική μας συνείδηση θα πούμε την γνώμη μας όπως νιώθουμε χωρίς να επηρεαστούμε από τους δημοσιογράφους και τους ψευτοοικολόγους.
Και βεβαίως δεν πρόκειται να μεταδώσουμε οποιαδήποτε είδηση των εφημερίδων, που θα λένε για αυτό το έργο. Βεβαίως εάν αναφερθεί κάτι επίσημα από το Υπουργείο Περιβάλλοντος θα το μεταδώσουμε έγκαιρα για την σωστή ανάγνωση.
       
 ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ
Τακλής Χρήστος
Περιβαλλοντικός Φωτογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: