Κυριακή, 8 Μαΐου 2011

Παράξενα μπλουζάκια για τους λάτρεις της τεχνολογίας


Παράξενα μπλουζάκια για τους λάτρεις της τεχνολογίας
 Θέλετε να ανιχνεύετε ένα κοντινό δίκτυο Wi-Fi; Το Wi-Fi Detector Shirt έχει σχεδιαστεί ώστε να λαμβάνετε σήματα των δικτύων που βρίσκονται τριγύρω και να λάμπει ανάλογα με τη δύναμη που το καθένα από αυτά έχει, για να... επιλέξετε.


Για παράδειγμα, ένα ασθενές σήμα μπορεί να ανάβει μόνον ένα ζευγάρι των ράβδων στο μπλουζάκι σας, ενώ ένα ισχυρότερο σήμα θα μπορούσε να τις φωτίσει όλες.


Το μπλουζάκι λειτουργεί με 802.11b  και δουλεύει με τρεις μπαταρίες ΑΑΑ, που τοποθετούνται μέσα σε μια μικρή τσέπη ραμμένη στη μπλούζα. Και αν είστε ακατάστατος surfer, το αυτοκόλλητο Wi-Fi μπορεί να αφαιρεθεί.  Έτσι, το t-shirt μπορεί και να πλυθεί φυσικά.
T-Shirt Ισοσταθμιστής


Παράξενα μπλουζάκια για τους λάτρεις της τεχνολογίας
Φανταστείτε την αντίδραση των ανθρώπων, όταν πάτε για ένα ποτό και το T-shirt σας - ισοσταθμιστής, αρχίσει να κινείται πάνω-κάτω με την αύξομείωση της μουσικής. Λοιπόν, αυτό είναι ακριβώς αυτό το T-Shirt. Ένας  ισοσταθμιστής και μάλιστα ιδιαίτερα ευαίσθητος.

Είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι, με ένα πίνακα EL (Electro Luminenscence) που δουλεύει με ένα πακέτο μπαταριών, διακριτικά τοποθετημένων στην τσέπη στο εσωτερικό του.


Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα τρομερά ευαίσθητο στον ήχο T-Shirt, που τραβάει τα βλέμματα.8-Bit Dynamic Shirt: Μετρά την απόσταση του ζευγαριού
Παράξενα μπλουζάκια για τους λάτρεις της τεχνολογίας
Φοράτε ένα 8-Bit Dynamic Shirt και δίνετε άλλο ένα στο σύντροφό σας. Στη συνέχεια, κάθε φορά που οι δύο βρίσκεστε κοντά, οι λαμπερές καρδιές αρχίζουν να φορτίζουν πλήρως. Αυτό σημαίνει ότι η αγαπημένη σας είναι κάπου κοντά και μπορείτε να πάτε να της κάνετε μια αγκαλιά!

Όταν είστε εκτός της εμβέλειας, οι λαμπερές καρδιές σβήνουν και αρχίζουν να ανάβουν μία μία όταν η σύντοφος με το άλλο μπλουζάκι αρχίζει να πλησιάζει.

http://www.webdaily.gr/news/weird-news/item/2192-paraksena-mplouzakia-gia-tous-latreis-tis-texnologias

2 σχόλια:

Λένα Καλιάτη είπε...

Hey you!!!

Κάπου υπάρχει και μία πηγή, ε?

VOLIOTIS είπε...

sorry mpike