Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Kαταγγελία αναγνώστη: "Προς τί η αγανάκτιση;"

"ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟ   ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΠΙΟ; ΤΩΡΑ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥΤΖΩΝΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ .............., ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ .........ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ Ο ΓΑΠ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ .......ΠΟΥ... ΤΑ ΕΧΩΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΝΑ ΜΟΥΤΖΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα λες φίλε και δίκαιο έχεις ...... όμως ...... πειράζει που όλ' αυτά που περιγράφεις θέλουμε απλά να γίνουν παρελθόν ??????

Ανώνυμος είπε...

Ας ελπίσουμε να διαβάστουν και τα σχόλια (τα οποία δεν φαίνονται λόγω λευκού χρώματος)
Δεν έχεις καθόλου άδικο φίλε αναγνώστη, για μερικούς βέβαια, δεν είμαστε όλοι έτσι όπως βλέπεις. Καταρχήν είμαστε εσύ και εγώ και λίγοι ακόμα παρακάτω... Σκέψου κάτι, αν π.χ. είχαμε γεννηθεί σε ένα κράτος που λειτουργούσαν όλα σωστά, που οι πολιτικοί και /ή ήταν αληθινοί, αν είχαμε πραγματική δημοκρατία και όλα ήταν δίκαια, θα είχαν γίνει όλοι έτσι? Με τι μούτρα θα έκλεβε το δημόσιο? Θα ήταν πολύ λιγότεροι αυτοί, όπως ίσως σε κάθε κοινωνία. Φαντάζομαι ότι πολύ είναι αυτοί που θέλουν μια δίκαια κοινωνία για να το πράξουν και αυτοί... δυστυχώς, δεν είναι σαν και εσένα και εμένα... Αλλά θέλω να πιστέψω στους ανθρώπους που άκουσα όλες αυτές τις ημέρες και είναι πολλοί αυτοί που μίλησαν για αλλαγή του εγώ δεν μ'αρέσει ο τρόπος σου, κοίτα και εσύ να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Μπορείς να συμβάλλεις στην αλλαγή των ανθρώπων με επιχειρήματα και άλλη γλώσσα και όχι να τους λες 'αντε τραβάτε σπίτια σας..." Ας μουτζώσουν τον ευατό τους πρώτα συμφωνώ και μετά ας μουτζώσουν και τους πολιτικούς. Αλλαγή όλων και κυριώς των εαυτών μας!