Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Πανθεσσαλική κινητοποίηση των ταξί στο Βόλο

taxiΓκρί έγιναν σήμερα οι κεντρικοί δρόμοι του Βόλου αλλά και η παραλία της πόλης από μία μεγάλη αυτοκινητοπομπή από 500 περίπου ταξί από όλη τη Θεσσαλία. Οι πρόεδροι όλων των συλλόγων της Θεσσαλίας επαναβεβαίωσαν την απόφασή τους να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους αν δεν βρεθεί λύση στη σημερινή συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών κι Υποδομών Γ. Ραγκούση.

Οι ταξιτζήδες συγκεντρώθηκαν πρώτα στο Πεδίο του Άρεως κι αφού ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις, πραγματοποίησαν πορεία δια μέσω των οδών, Λαμπράκη, Ιάσονος και παραλία όπου και κλείδωσαν τα ταξί τους.
«Φροντίσαμε να διαδηλώσουμε ειρηνικά δήλωσε ο πρόεδρος τους Σωματείου του Βόλου κ. Δεμερτζής, ενώ ο Π. Γκονιάρης από τη Λάρισα ζήτησε μεταξύ άλλων συγνώμη από τον κόσμο για την ταλαιπωρία. «Η επόμενη μεγάλη κινητοποίηση θα γίνει στα Τρίκαλα, ανέφερε ο Γ. Τσίγκας ενώ ο Ε. Μπαρούτας των Ραδιοταξί Καρδίτσας ανέφερε ότι η κινητοποίηση σκοπό είχε να δείξει τη δύναμη και των αγώνα που κάνουν οι ταξιτζήδες.
Τέλος ο Ηλίας Παλιακούρας, μέλος της πανελλήνιας ομοσπονδίας ταξί κι αγοραίων ευχήθηκε να πάρει το μήνυμα η κυβέρνηση διαφορετικά «θα μας βρει απέναντί του ο κ. Ραγκούσης. Θα κλιμακώσουμε τον αγώνα με διάφορα μέσα και τρόπους που θα οργανώσουμε .Χρειάστηκαν τρεις μέρες για να γίνει το σημερινό ραντεβού. Δηλαδή αν αρχίσει ο διάλογος πόσες μέρες θα χρειαστούν;» αναρωτήθηκε. Στο μεταξύ ταξιτζήδες από το Βόλο αναχώρησαν αργά το μεσημέρι για τα Τέμπη όπου προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό.
[πηγή: ΕΡΤ]

Δεν υπάρχουν σχόλια: