Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

Συνελήφθη 27χρονος για κατοχή χασίς


Συνελήφθη 27χρονος για κατοχή χασίς

Χθες το μεσημέρι, στον κεντρικό προβλήτα του λιμένα Βόλου, συνελήφθη ένας 27χρονος καθώς την κατοχή του βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, πριν την επιβίβασή στο επιβατηγό πλοίο, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, συνελήφθη ο 27χρονος από προσωπικό του τμήματος Ασφάλειας του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Βόλου, καθώς βρέθηκε να κατέχει, μέσα στη βαλίτσα του, τρεις πλαστικές συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 597 γρ., μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ.
Στη συνέχεια, με τη συνδρομή προσωπικού του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και παρουσία Δικαστικού Επιμελητή, πραγματοποιήθηκε κατ’ οίκον έρευνα, κατά την οποία βρέθηκε μια πλαστική συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 53 γρ.
Οι ναρκωτικές ουσίες, η ζυγαριά και τα χρήματα κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

από ΑΝΑΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: