Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Στην ΕΠΟ το νέο Δ.Σ του Ολυμπιακού ΒόλουΣυνεχίζουν  να κάνουν κινήσεις  διεκδικώντας   την δικαίωση οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου, και  με  τη νέα  διοίκηση  να εχει  την Τετάρτη  το  μεσημέρι  την πρώτη  επαφή  της  με  την  Ελληνική ποδοσφαιρική   Ομοσπονδία .
,Με πρωτοβουλία  του  πρόεδρου  της ΕΠΣΘ Αναστάσιου Μπατζιάκα και  αρκετή  επιμονή  και πίεση προς  τον  πρόεδρο της ΕΠΟ κλείσθηκε  το  ραντεβού   με  τον Σοφοκλή Πιλάβιο  για  σήμερα  στις  12  το  μεσημέρι  στις  εγκαταστάσεις  της  Ομοσπονδίας  στο Πάρκο Γουδή...
Στην  σημερινή  συνάντηση  με  την  αθλητική ηγεσία  εκτός  απο  τη νεα  διοίκηση  της ΠΑΕ Ολυμπιακός και  τον πρόεδρο  της ΕΠΣΘ και η  πολιτική  ηγεσία  της  Μαγνησίας
Η προσωρινή Διοίκηση προσωπικοτήτων  που  ορίσθηκε  απο το Πρωτοδικείο Βόλου θα διεκδικήσει  ότι  δικαιούται  ο Ολυμπιακός Βόλου και  εκτός  απο  τις  συναντήσεις  με  την  αθλητική  ηγεσία  θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα στα εν εξελίξει αθλητικά και ποινικά δικαστήρια.
Επίσης  το  νεο  ΔΣ  του Ολυμπιακού θα παραστεί αυριο Πέμπτη στη Super League οπου θα διεξαχθεί το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας, και όπου αναμένεται να υπάρξει εκλογή νέου προέδρου.
Αρχικά το Δ.Σ. ήταν να συνεδριάσει την περασμένη Τρίτη (23/8) ωστόσο αναβλήθηκε εξαιτίας του θανάτου του πατέρα του Απόστολου Παπουτσάκη, ο οποίος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος για να διαδεχθεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη.Παράλληλα, μία ώρα αργότερα, στις 15:00 της Πέμπτη (1/9) θα διεξαχθεί και η έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα έχει ως θέμα την αντικατάσταση Εκπροσώπων στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.

από τον "Ζ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: