Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011

Στη Σκιάθο ο Βλαντιμίρ Πούτιν


poutinΤα ονόματα του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του συμπατριώτη του μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς κατέχουν εξέχουσα θέση στην Σκιάθο, μεταξύ των επισκεπτών της παρούσας τουριστικής περιόδου. Έντονα φημολογείται ότι ο Ρώσος πρόεδρος επισκέπτεται για μια ακόμη φορά τα χωρικά ύδατα των Βορείων Σποράδων, με την πολυτελή θαλαμηγό του μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς και επιστήθιου φίλου του.

Σύμφωνα με ορισμένους ο Ρώσος πρόεδρος βρίσκεται ήδη στην Σκιάθο με το πολυτελές γιότ που προσέγγισε χθες το λιμάνι της Σκιάθου προσελκύοντας τα θαυμαστικά βλέμματα γηγενών και επισκεπτών, ενώ κατ’ άλλους, αναμένεται οσονούπω. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, πραγματοποίησαν επίσκεψη σε διάφορα σημεία του νησιού, προκειμένου να σχηματίσουν εικόνα για τα κλαμπ και εστιατόρια της καλοκαιρινής σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν επισκέπτεται για πρώτη φορά την Σκιάθο, αλλά δηλώνει, αντίθετα, λάτρης των φυσικών καλλονών των Βορείων Σποράδων.
Στο μεταξύ δεκάδες ονόματα του επιχειρηματικού αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου, γαλαζοαίματοι και μη, έχουν ήδη καταγραφεί στην μακριά λίστα των διάσημων του πλανήτη, που επέλεξαν το νησί του Παπαδιαμάντη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο Φράνσις Φορντ Κόππολα, ο οποίος επισκέφτηκε πρόσφατα την Σκιάθο, φημολογείται ότι επιθυμεί να πραγματοποιήσει στο συγκεκριμένο νησί τα τελικά γυρίσματα της νέας του ταινίας.
Παράλληλα, στην Σκιάθο βρέθηκαν φέτος το καλοκαίρι ο Ιμπν Σαούντ της Αραβίας, οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού χώρου Σωκράτης Κόκκαλης, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο Δημήτρης Κοπελούζος, ο Κωνσταντίνος και μέλη της οικογένειάς του και πολλοί άλλοι. Στην λίστα των διάσημων επισκεπτών της Σκιάθου προστίθενται διαρκώς νέα ονόματα και όπως είναι προφανές, αναμένεται να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο έως το τέλος της φετινής σεζόν, καθώς όλο και περισσότερες θαλαμηγοί προσεγγίζουν σε καθημερινή βάση τις παραλίες του νησιού.
[πηγή: taxydromos.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια: