Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011

Τόρης: «Να δικαιωθούμε απόλυτα»


Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι εκεί που πρέπει ώστε να δικαιωθεί απόλυτα οΟλυμπιακός Βόλου, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γιώργος Τόρης.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν τρομάζουν με τους -10 βαθμούς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φιλάθλους της ομάδας.
«Ήταν μια απόφαση που δικαιώνει εν μέρει την προσπάθεια που έκανε η ομάδα. Είναι αθώα και θα το προσπαθήσουμε και σε μεγαλύτερο βαθμό δικαστηρίων. Δεν τρομάζουμε με τους -10 βαθμούς».
Για την διοίκηση πρωτοδικείου: «Μένουμε όπως έχουμε και από Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν τα δικαστήρια θα επανέλθουμε».
Για τον κόσμο της ομάδας: «Ελπίζουμε να υπάρξει ανταπόκριση και ελπίζουμε να πάρει ξανά διαρκείας γιατί με τις υποθέσεις έχει παγώσει η κίνηση των εισιτηρίωνΕίμαστε μια ομάδα με ποιότητα και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Δεν έχουμε προβλήματα, απεναντίας υπάρχουν ακόμη ομάδες που ψάχνονται. Θα φτάσουμε μέχρι εκεί που πρέπει για να δικαιωθεί απόλυτα η ομάδα».
Με την σειρά του, το μέλλος της διοίκησης, Μάνος Στρατίρας τόνισε: «Πρόκειται για μια πρώτη δικαίωση της ομάδας μας. Όλοι γνώριζαν ότι πανελληνίως δεν έφταιγε πουθενά και το θετικό από όλα αυτά είναι ότι ο κόσμος του Βόλου ξύπνησε, σηκώθηκε από τον καναπέ του και έτρεξε. Ο κόσμος είναι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας.
Έκανα κάλεσμα στους χορηγούς να βοηθήσουν την ομάδα με προγράμματα. Προχωράμε, είμαστε δίπλα στην ομάδα Τα δύσκολα πέρασαν, τώρα αρχίζουν τα εύκολα.
Ο Τύπος διαμορφώνει απόψεις και πολύς κόσμος πίστευε ότι ήταν χαμένο το παιχνίδι και αυτός ήταν ο λόγος που πάγωσε η κίνηση των διαρκείας. Ευχαριστούμε όλα τα τοπικά Μέσα για την στήριξή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: