Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

“Δεν πας στο διάολο ρε μ.....” Στιγμές πάθους στη βουλή μεταξύ Βάσως και Κεφαλογιάννη


Ένας παραγωγικότατος διάλογος διημείφθη νωρίτερα στο κοινοβούλιο ανάμεσα στη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου και στον βουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ο τόπος δράσης ήταν η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής όπου συζητιόταν ο προϋπολογισμός και στο έδρανο βρισκόταν η Βάσω η οποία έκανε αναφορά στις ευθύνες της ΝΔ. Ο κύριος Κεφαλογιάννης δεν άντεξε τα βέλη της Βάσως προς το κόμμα του και προσπάθησε να παρέμβει με την ελαφρώς κρητική αξάν του. Η Βάσω προσπάθησε πολλάκις να τον σταματήσει, ματαιοπονώντας και τελικώς είχαμε τον εξής απολαυστικό διάλογο:


"Θα γίνετε ποτέ πρόεδρος της επιτροπής, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της

"Με τραμπούκους σαν εσένα δεν μπορώ να γίνω" απάντησε η κα Παπανδρέου

"Φέρεστε ανοήτως. Είστε η χειρότερη πρόεδρος, να είστε σοβαρή. Αν δεν μπορείτε να φύγετε από το έδρανο του προέδρου" συνέχισε ο κ. Κεφαλογιάννης.

"Δεν υπολογίζω ότι υπάρχετε", απάντησε η κυρία Παπανδρέου.

Τότε ο κ. Κεφαλογιάννης, εκτός εαυτού της είπε "θα σε πλακώσω", προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της πρώην υπουργού.

"Δεν πας στον διάολο ρε μ…." φώναξε έξαλλη η κα Παπανδρέου (κατά τον κύριο Κεφαλογιάννη καθώς η φράση δεν ακούστηκε από τα μικρόφωνα). Το αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η συνεδρίαση για 10 λεπτά. Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, η Βάσω Παπανδρέου τόνισε ότι δεν θα δεχθεί άλλη φορά απειλές και τσαμπουκάδες από τον κύριο Κεφαλογιάννη ο οποίος ψέλλισε “δεν είναι δυνατόν να λέει σε εμένα, δεν πας στο διάολο ρε...”

Δεν υπάρχουν σχόλια: