Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Παρέμβαση Αγοραστού για το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου


Παρέμβαση Αγοραστού στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης στο ραδιοφάρο του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου.
Κ. Αγοραστός: «Δεν είναι δυνατόν να δυσφημίζεται ένα σύγχρονο αεροδρόμιο-πύλη της Θεσσαλίας και γενικότερα της Κεντρικής Ελλάδος»
Την Τρίτη σε επαναλειτουργία το αεροδρόμιο
Επιστολή προς τη διοίκηση της Υ.Π.Α. απέστειλε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ . Κώστας Αγοραστός ζητώντας την άμεση αποκατάσταση της βλάβης στο ραδιοφάρο του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου. Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ. Αγοραστός αναφέρει:


«Όπως γνωρίζετε, εδώ και μερικές ημέρες ο ραδιοφάρος του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου παρουσίασε βλάβη, με αποτέλεσμα να τίθεται ζήτημα ασφάλειας πτήσεων, προγραμματισμένα δρομολόγια να ακυρώνονται ή να πραγματοποιούνται μέσω άλλων αεροδρομίων και το κοινό να ταλαιπωρείται. 
Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι η αιρετή Περιφέρεια στηρίζει το αεροδρόμιο οικονομικά προσβλέποντας σε τουριστικά οφέλη για όλη την Θεσσαλία. Την στιγμή λοιπόν που το αεροδρόμιο αποτελεί ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας με τις αφίξεις να βαίνουν συνεχώς αυξανόμενες και τις αεροπορικές εταιρίες που το προτιμούν να δρομολογούν και νέους προορισμούς, οι τελευταίες εξελίξεις ακυρώνουν κάθε προσπάθεια που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα. Καλούμε την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας να μεριμνήσει άμεσα για την επιδιόρθωση του ραδιοφάρου ή την αντικατάστασή του, καθώς δεν είναι δυνατόν να δυσφημίζεται ένα σύγχρονο κατά τα άλλα αεροδρόμιο-πύλη της Θεσσαλίας και γενικότερα της Κεντρικής Ελλάδος».
Όπως ανακοινώθηκε, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός με την διοικήτρια της Υ.Π.Α κα Φώφη Παπαδημητροπούλου, πήρε τη διαβεβαίωση ότι την Τρίτη τεθεί σε επαναλειτουργία ο ραδιοφάρος μετά τον απαιτούμενο έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί από ειδικό κλιμάκιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: