Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Καμία παρέλαση δεν αμαυρώθηκε!

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης υποστηρίζουν πως αμαυρώθηκε η εθνική επέτειος. Καμία επέτειος δεν αμαυρώθηκε... αλλοίμονο αν γινόταν κάτι τέτοιο από τις αντιδράσεις του λαού σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα. Αμαυρώθηκε ο πολιτικαντισμός και ότι εκπροσωπεί. Ειδικά μετά τις εικόνες -μετά την αποχώρηση των πολιτικών- να....
παρελαύνουν τα σώματα ανάμεσα στους διαδηλωτές μπορούμε να πούμε πως ίσως σήμερα μετά από πολλά χρόνια τιμήσαμε πραγματικά και άξια τους προγόνους μας, λέγοντας και εμείς το ΟΧΙ. Οι πρόγονοι μας το είπαν στους Ιταλούς που ήθελαν να μας υποτάξουν... εμείς το λέμε στους πολιτικούς που πρόδωσαν και ξεπούλησαν τα πάντα.

Και όσο αφορά τα παπαγαλάκια τους, που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να διασώσουν ένα άθλιο πολιτικό συστήμα και αντί να αναρωτιώνται γιατί ο κόσμος εμπόδισε την παρέλαση ενώπιον πολιτικών... αφορίζουν τις αντιδράσεις μιλώντας για επέτειο που αμαυρώθηκε... μην ανησυχούν... αν συνεχίσουν έτσι..σε λίγο καιρό στην λίστα με τους πολιτικούς που κρύβονται θα προστεθούν και αυτοί αυτά τα λίγα...και Χρόνια Πολλά σε όλους τους πραγματικούς Έλληνες που ζυγό δεν υπομένουν!
greekalert

Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/10/blog-post_4248.html#ixzz1c4X2vLpC

Δεν υπάρχουν σχόλια: