Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Μεγαλώνουν τα προβλήματα από την κακοκαιρία στη Μαγνησία

Εντείνονται, όσο περνούν οι ώρες, τα προβλήματα από την κακοκαιρία και τη συνεχή χιονόπτωση που πλήττει από χθες το βράδυ τα ορεινά της Μαγνησίας και από σήμερα το πρωί και τα πεδινά, όπως και στο Βόλο, Αλμυρό και άλλες πόλεις.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα, που βρίσκεται στο Πήλιο, η χιονόπτωση συνεχίζεται ακατάπαυστα, σ’ όλη τη Μαγνησία όπως και στηΣκόπελο, ενώ οι βλάβες που σημειώθηκαν από το πρωί σε αποχιονιστικά μηχανήματα, είχαν αποτέλεσμα να μην ανοίξει ο δρόμος προς Δράκεια και Άγιο Λαυρέντιο. Επί τόπου εστάλη ένα ακόμη εκχιονιστικό μηχάνημα.
Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας διαθέτει 30 αποχιονιστικά μηχανήματα, ενώ από το περασμένο Σάββατο έγινε ρίψη αλατιού στα ορεινά, διαδικασία που γίνεται και με τους κατά τόπους Δήμους.
Ο αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι είναι πλέον απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο τον ορεινό όγκο της Μαγνησίας, όπως και προς Κερασιά και Κεραμίδι.
Σε λευκό κλοιό από τις πρώτες πρωινές ώρες ο Δήμος Αλμυρού με τα μεγαλύτερα προβλήματα να επικεντρώνονται σε Ανάβρα, Κοκκωτούς και Αι – Γιάννη. Χιόνι πέφτει από τις 9 το πρωί και μέσα στην πόλη του Αλμυρού.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας απέστειλε προ 40 λεπτών αποχιονιστικά μηχανήματα για ν’ ανοίξουν το δρόμο προς Ανάβρα και Κοκκωτούς.
volos reporter

1 σχόλιο:

Free Online Dating είπε...

Ω ρε χιόνι. Σιγά μην δούμε τόσο στην Αθήνα