Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Επιστρέφει ο «εφιάλτης» των απλήρωτων κλήσεων του ΚΟΚ


 Επιστρέφει ο «εφιάλτης» των απλήρωτων κλήσεων του ΚΟΚ
Περίπου 17.000 ειδοποιητήρια θα σταλούν συνολικά καθώς έχουν ήδη σταλεί κάποια, από τη Διεύθυνση Οικονομικών του Δήμου Βόλου, όχι μόνο σε Βολιώτες αλλά και σε επισκέπτες για παραβάσεις του ΚΟΚ στις οποίες έχουν υποπέσει οδηγοί για τα έτη 2007 – 08 – 09.

Πολλοί είναι οι Βολιώτες που «έχασαν τον ύπνο τους» στη θέα των ειδοποιητηρίων. Τα «μπιλιετάκια» που έχουν σταλεί αφορούν κλήσεις που έχουν βεβαιωθεί όχι μόνο από τη Δημοτική Αστυνομία αλλά και από Τροχαία. Όπως ανέφερε και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ν. Οικονόμου, πρόκειται για 16.850 κλήσεις που αντιστοιχούν σε ποσό 2.806.000 ευρώ. Τα βεβαιωμένα ποσά κυμαίνονται μεταξύ  20 ευρώ και μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα 1.400 ευρώ.
Οι παραβάτες έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν εφάπαξ το ποσό της οφειλής τους μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2012 ωστόσο, στην περίπτωση που δεν το πράξουν τα χρέη θα βεβαιωθούν στην εφορία, όπου προβλέπεται μηνιαία προσαύξηση 1% στο συνολικό ποσό. Ωστόσο η κ. Οικονόμου, διευκρίνισε ότι αν η οφειλή είναι μικρότερη των 300 ευρώ δεν θ’ αποσταλεί στην εφορία, ενώ πρόσθεσε ότι, ήδη, υπάρχουν πολίτες που έχουν προσέλθει στο Δήμου κι αναφέρουν λάθη τα οποία υπάρχουν και για τα οποία η υπηρεσία έχει λάβει εντολή να τα διερευνήσει.

από ΑΝΑΙΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: