Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

 Επαναλειτουργεί το πολυιατρείο πρώην ΙΚΑ Βόλου ως ΠΕΔΥ

Σε λειτουργία, έστω υποτυπωδώς, τέθηκε σήμερα, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, το ΠΕΔΥ στη Μαγνησία με την ανάληψη εργασίας από εξήντα περίπου υγειονομικούς υπαλλήλους που παρέλαβαν τις εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα και τα υλικά των πολυιατρείων στο πρώην ΙΚΑ Βόλου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ενημερωτική εγκύκλιος για τον τρόπο λειτουργίας του νέου φορέα, ώστε οι γιατροί και οι υγειονομικοί υπάλληλοι να μπορέσουν να δεχτούν ασφαλισμένους.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Λάζαρος Μακρής καθώς το ΠΕΔΥ θα λειτουργήσει υπό την ευθύνη των ΥΠΕ, στις μονάδες του ΕΟΠΥΥ σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα υπηρετούσαν 387 γιατροί, με περιορισμένο ωράριο ενώ σήμερα καλούνται να υπηρετήσουν κατ΄ αρχήν στη νέα δομή 120 γιατροί με πλήρες όμως ωράριο εργασίας. Προς την κατεύθυνση εξυπηρέτησης των ασθενών, έρχεται να προστεθεί και η παράταση των συμβάσεων που δίδεται από το Υπουργείο Υγείας στους 5.000 ιδιώτες γιατρούς πανελλαδικά ενώ άλλες 2.500 συμβάσεις πρόκειται να συναφθούν με ιδιώτες γιατρούς σε όλη τη χώρα που υπηρετούσαν μέχρι πρόσφατα στον ΕΟΠΥΥ, αλλά για δικούς τους λόγους έκαναν στην συνέχεια άλλη επιλογή.
Τέλος, οι νέες δομές του ΠΕΔΥ θα ενισχυθούν όπως ανακοίνωσε σε εθνική κλίμακα, σε συντομότατο χρονικό διάστημα με 900 πλέον γιατρούς.
Σε όλες τις Μονάδες Υγείας του ΠΕΔΥ θα παρέχονται υπηρεσίες υγείας, ισότιμα προς όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την ασφαλιστική του ικανότητα, συμπεριλαμβανομένων και των ανασφάλιστων πολιτών. Για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες, δεν θα καταβάλλεται κανενός είδους εξέταστρο ή αμοιβή μέχρι ολοκληρώσεως της λειτουργικής ενοποίησης της ΠΦΥ.
Oι Μονάδες Υγείας θα λειτουργούν κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 07.00 έως και τις 19.00 ενώ σταδιακά θα καθοριστούν οι συγκεκριμένες Μονάδες Υγείας της κάθε Δ.Υ.ΠΕ., οι οποίες θα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο ή και σε 24ωρη βάση. Μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης και ένταξής τους στον κλάδο ιατρών ΕΣΥ, το ωράριο εργασίας των ιατρών, προβλέπεται να είναι οκτάωρο και ορίζεται από τις 07.00 έως και τις 15.00 ή από τις 11.00 έως και τις 19.00 αντίστοιχα, ανάλογα με τις ανάγκες της Μονάδας Υγείας και κατ΄ εκτίμηση του Υπευθύνου της Μονάδας Υγείας.
Το σύστημα των τηλεφωνικών ραντεβού, εξακολουθεί ως έχει. Το σύνολο του ιατρικού προσωπικού της Μονάδας Υγείας, ανεξαρτήτου ειδικότητας, θα συμμετέχει στα τηλεφωνικά ραντεβού.

1 σχόλιο:

sherlina halim είπε...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini